DOVOLENKA PRE CELÚ RODINU V NAŠICH APARTMÁNOCH

Pokiaľ ste prišli navštíviť Donovaly aj s celou svojou rodinou a chcete mať svoje súkromie na horách, náš hotel bude tým ideálnym riešením. Ponúkame vám ubytovanie v elegantných, vkusne zariadených apartmánoch, ktoré spĺňajú tie najvyššie štandardy kvality. Príďte si vyskúšať na vlastnej koži či komfort hotela dokáže vytvoriť pocit domova.

Apartmány

Ako mnohí určite viete, v našom hoteli vám ponúkame komfortné a luxusné ubytovanie, ktoré sa snažíme zároveň prispôsobiť aj vašim osobným preferenciám. Pre rodiny s deťmi je jedným z takýchto riešení je aj voľba apartmánov, ktoré sú stvorené pre perfektný pocit súkromia. Vytvorili sme podmienky, v ktorých sa môžete cítiť pohodlne a skoro ako doma.

Aké vybavenie nájdete v apartmánoch?

Samotné ubytovacie izby sú vybavené dvoma nádhernými spálňami spolu s priestrannou obývacou izbou na ďalší oddych alebo súkromnú zábavu. Jej súčasťou je aj kuchynský kútik, v ktorom si môžete pripraviť špeciálne dobroty úplne podľa vašich predstáv. V obývacej izbe iste oceníte aj pohodlnú sedačku a balkón, z ktorého sa môžete dívať na okolitú krásu Donovál. V spálňach je možné pripraviť oddelené lôžko aj manželské postele všetko na základe vašich požiadaviek.

Máte na výber medzi variantami STANDARD a DE LUXE. Je len na vašom rozhodnutí, ktorú z typu izieb si vyberiete. Apartmány DE LUXE sa nachádzajú na 5. a 6. poschodí hotela a ich súčasťou je i priestranný šatník. Podrobnejšie informácie o apartmánoch však nájdete na https://www.residencehotel.eu/hotel/izby/apartman